Форум

Търсене за Търсене

Как се пише мотивационно писмо за следване в чужбина?

• 13:01 на 15.03.2007
    Мнението е на повече от 6 месеца. Възможно е вече да не е актуално.
    Анонимен потребител

mädchen

1

Едно от изискванията за следване в Германия и в повечето западни страни е да се напише мотивационно писмо. Тъй като досега никога не съм писала подобно нещо, моля тези, които имат някаква информация по въпроса да се отзоват. В интернет досега не съм намерила информация или примерна мотивация за СЛЕДВАНЕ, има само за кандидатсване за работа. Интересува ме на каква структура трябва да се подчини мотивационното писмо и какво точно трябва да съдържа. Нека този, които е писал да ми помогне.

Благодаря предварително!

За да публикувате нови мнения трябва да сте регистриран потребител. Можете да влезете в сайта с потребителско име и парола или да се регистрирате тук.

Регистрацията е безплатна и отнема минута.

Защо е необходима регистрация за включване във форума?

Трудовоправна консултация

Подбрани позиции

© 2003-2012 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване ново. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2012 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.