Форум

Търсене за Търсене

НАПП МИРАЖ КОНСУЛТ

• 15:02 на 23.10.2007
    Мнението е на повече от 6 месеца. Възможно е вече да не е актуално.
    Анонимен потребител
    76

Az

konkretno

Случайно открих този форум през гугъл и макар да виждам, че от 3 месеца никой не е писал по въпросната тема, ще задам няколко въпроса, на които се надявам евентуално да получа отговор.Конкретно за "Мираж" нямам никакви лични наблюдения, но от познати, които са ползвали услугите им чувам добри отзиви, макар наистина да не съм сигурен дали някой е започнал работа благодарение на тях, но щое се отнася до офиса (говоря за гр.Пловдив) и персонала - лично съм видял, че и двете поне към момента са ако не друго, то поне лъскави.
    Няма значение.Конкретно - забелязвам, че тук явно влизат и хора работещи в агенции, които претендират да бъдат коректни и успешни в работата си, така че бих помолил ако някой прочете този постинг и има възможност да направи нещо като списък или поне да посочи имената( а защо не и координатите) на тези фирми, които все пак си вършат работа и има реална възможност да ти помогнат.Говоря отново за град Пловдив, тъй като личните ми интереси са свързани с него.
    А що се отнася до това дали трябва да се плаща предварително или не - замислих се над въпроса, докато разглеждах мненията изказани тук.Моето лично становище е, че наистина щом ти се предоставя услуга би трябвало да си платиш за нея, дори да се получава някакъв парадокс като този да искаш пари от човек, който не изкарва пари, но...хмм, всъщност това е България, би било хубаво да имаше някакъв начин да получиш компенсация, когато смяташ, че си бил прецакан, но това никъде не се случва, така че ако има хора с опит, които разбират какво значи да си търсиш работа особено, когато пледираш да имаш някакви знания и умения, бих се радвал да посочат имената на фирми, които могат да помогнат за това.

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 12:04 на 01.11.2007
    Анонимен потребител
    77

бло

лошо

Подадох си документите в тази фирма. Имам отлично образование, това беше един от вариантите ми за търсене на работа. Никъде не бях казала, че искам да работя като продавачка, а и с моите данни не знам как им хрумна.....Това беше единственото им предложение....за съжаление...а иначе били страхотна агенция....но насън...просто мираж...в очите не собствениците..

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    -1 от 1 глас
  • 12:12 на 01.11.2007
    Анонимен потребител
    78

Мими

бррррррррррррррррррррррр

Приятелката ми искаше да се регистрира, беш в пловдивския офис. Там не е мръсно, но бяха 3 момичета - едната рошава, а другата размъкната, все едно е извадена от кофата...не е това просперираща фирма, щом хората и ходят така. Личеше някаква сервилност, но и некомпетентност. Нямат си техника достътъчно. Изобщо резил. Шефовете им щели да идват и си търсели хора. Това ни "светна", просто при тях или не се плаща на служителите, че не правят нищо, или просто ги цедят, а те си прибират паричките. Изприказваха колко са велики, а май работодателити ги подминават. Приятелката ми си намери работа от други 2 агенции - осигуриха и 4-5 предложения от висока класа. Мираж нищооооооооооооо, просто няма кой да ги потърси, затова и няма какво да предложат.

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 06:52 на 01.11.2007
    Анонимен потребител
    79

унижена

Коментарът беше изтрит от модераторите.

• 15:39 на 08.11.2007
    Анонимен потребител
    80

Lokator

Относно офисите

Като коментираме работата на агенцията, то нека да коментираме работата на конкретните им офиси по градове, защото имат много офиси в различните градове. В Плевен са супер готини и професионалисти. Намериха ми работа за 800 лева по специалността ми. Да са живи и здрави. Все така да действат и да илядат !

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 16:21 на 08.11.2007
    Анонимен потребител
    81

ot Rumana

Agenziata Miraj Plovdiv

Истината е , че въпросните дами от Пловдив,са невероятно мили , страшно бързо ми намериха работа и то според моите критерии за работно време и заплащане .
    Благодаря им отново !

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 16:53 на 08.11.2007
    Анонимен потребител
    82

Ivan

Pо temata

Мадамите от Пловдив са не само умни и компетентни , но и адски готини.
    Уредиха ми работа за отрицателно време,заведох и приятелите си.
    Какво ви става бе хора ,те не са магьосници-като не сте достатъчно квалифицирани и си нямате никаква представа какво можете и не можете , как да ви уредят?
    Я се стегнете ?

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 17:04 на 08.11.2007
    Анонимен потребител
    83

maleeeeeee

konkretno

продавачка или не ,хората са мислили единствено за Вас , сигурно са останали с впечатление , че сте на зор.
    Мислили са как да Ви помогнат!

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 11:01 на 11.11.2007
    Анонимен потребител
    84

Калина

Моят опит

За 7 месеца не получих никакво предложение от Мираж - Варна. При подаване на документите ми обясниха, че могат да ми помогнат в намирането на работа, тъй като имам достатъчно добра квалификация и опит и имат предложения за мен. Не са ми искали никакви пари за услугата, коята така и не получих. Търсих ги в продължение на 3 месеца - лично в офиса на фирмата, както и по телефон, винаги любезно ми отговаряха, че няма подходящи позиции за мен. Последният ми разговор беше по повод на повтарящите се /подобни/ обяви в сайта им. Отговориха ми директно, че за една позиция винаги имат по няколко обяви за да могат да привлекат повече кандидати...
    Мислех си, че докато са получашали комисионни от търсещите работа, са си вършели по-добре работа, но ...
    Ще се радвам на коментар на някой, който е намерил работа чрез Мираж във Варна.

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 17:33 на 20.11.2007
    Анонимен потребител
    85

хх

miraj

Прави ми впечатление, че тия дето са благодарни за намерената работа от Мираж са писали в един и същи ден 08/11/2007. Това съвпадение ли е или са си го написали сами хората от Мираж??
    Сестра ми си търси чрез тях работа, след като се регистрира преди 1 година така и не и се обадиха, въпреки обещанията им че имали много предложения за специалист като нея.
    Сами си направете изводите....
    Да уточня само , че става дума за Варненския им клон.

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 14:51 на 27.11.2007
    Анонимен потребител
    86

ЛИЛИ

ЗА ЧУЖБИНА

СЪПРУГЪТ МИ ЩЕ ПЪТУВА ЗА КАНАДА ЧРЕЗ ФИРМА МИРАЖ ЛЕГИТИМНА ЛИ Е ?

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 16:02 на 02.01.2008
    Анонимен потребител
    87

Краси

офис на Мираж-Сливен

Дълго време бях без работа и единствените, които ми помогнаха са служителите от офиса в гр. Сливен. Много са точни и експедитивни! Специално благодаря на Иван. Може би от него трябва да се поучават държавните слижители от Агенцията по заетостта...

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 17:16 на 28.01.2008
    Анонимен потребител
    88

merilin

За Миража Мираж Консулт

Здравейте на всички.Регистрирана съм в Мираж консулт Бургас преди повече от година.Минаха се доста месеци и нищо.Един ден реших да проверя какво става.Отидох в агенцията-стара,доста стара къща попитах служителката какво става.Защо за толкова много време никоъ така и не ми се обади.А тя ми отговори,че сега не можела да направи нищо,защото колежката и я нямало а тя нямала достъп до базата данни в нейния компютър,записами името и каза че ще предаде на сутринта на колежката си ще проверят и ще ми се обадят.Но уви.Както всички така и аз при регистрирането и аз попълних формуляр с множество въпроси взвха ми 20лв и ми казаха че сегане могат да ми издадат касова бележка за тях защото касовия им апарат не работили и друг път щели да ми дадат договор за посредничество.Лошото беше,че като ходих да проверя какво става имаше три млади момичета които наивно чакаха да се запишат.МИРАЖ КОНСУЛТ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОШЕННИЦИ.НЕ СЕ ЗАПИСВАЙТЕ ПРИ ТЯХ.САМО ЩЕ МИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 19:47 на 28.01.2008
    Анонимен потребител
    89

анонимна

малеееееееееее

Много е неприятно да четеш коментари на българи на латиница.

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 13:46 на 06.02.2008
    Анонимен потребител
    90

аз

Мираж

Получих мейл от тях, че ме канят на интервю. Всички услуги, които предлагали са безплатни за кандидатите. Искат два екземпляра от СВто ми и две снимки паспортен формат. Попитах ги по тел. за какво са им два екземпляра, при положение че имат СВто ми в мейла. Ами добре тогава не носете. А могат ли нещо да ми кажат за работата- заплащане, раб. време? Нямаме право- казват. Абе хора, научете се че много малко хора имат време за губене да се явяват в тъпите ви Ейч Ар агенции и да ви попълват смешните въпросници!

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 15:24 на 30.04.2008
    Анонимен потребител
    91

Анни

Мираж -Перфектния Работодател

Усмивката е задължителна за хората, които искат да се развиват и да успяват.
    В Мираж Консулт това е Ежедневие. Мираж Консулт -"Перфектният Работодател". Мираж Консулт - непрестанно самоусъвършенстване и хармония, невероятен екип и отношение!

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    -2 от 2 гласа
  • 16:49 на 03.06.2008
    Анонимен потребител
    92

Miraj Konsult

Plovdiv

НККПП "Мираж Консулт" е с лиценз №620/19.12.2006 год., валиден до 19.12.2011 год. Регистрацията при нас е БЕЗПЛАТНА и БЕЗСРОЧНА. Търсещите работа са освободени от такси и комисионни в съответствие със Чл. 2 и Чл. 4 от НАРЕДБА за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа.

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ НА НККПП 'МИРАЖ КОНСУЛТ'
    Заповядайте в нашият офис -ул. Волга 51 , етаж 1, офис 1, за актуализиране на Вашите данни и подновяване на Вашето търсене.
    Не забравяйте , че някой от Вас не са с актуални телефони и ни е невъзможно да се свържим с Вас .

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    -2 от 2 гласа
  • 18:04 на 03.06.2008
    Анонимен потребител
    93

sisi

Мираж-неграмотници

''да се свържИм с Вас''!!!Ужас.Неграмотност:)))

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    2 от 2 гласа
  • 11:34 на 12.06.2008
    Анонимен потребител
    94

gogo

Миражконсулт- как ли пък не

Ще дам конкретни примери, а хората да си вадят изводите. Пращам документи по емейл с потвърждение за получаване- нямам потвърждение, а за емейл, в който ми благодарят, че съм кандидатствал по тяхна обява и че документите ми ще бъдат разгледани (т. е. пристигнали са)- и дума да не става. Отивам в офиса- "Носите ли си CV-то?". Недоумявам- нали вчера го изпратих (сетих се!- пестят от хартия). Не могат да го намерят. (?!- от вчера?). Попълвам договор, от който не получавам екземпляр, въпреки че и в самия договор пише, че трябва да е в два екземпляра - за всяка от страните (това за да им напомня, сигурно). Не си търся копието- не е моя работа, а и вече знам, че съм си загубил времето- знам го още в мига, в който влязох в офиса и видях три хлапачки на около 18-20 г., които ще ме оценяват (трябваше да им кажа, че съм сбъркал офиса и да си изляза). Копие от анекса към договора също не получих. Дадоха ми листче с номера на договора (може пък това да ми е копието). За обявата- отговарям на изисквания, но не могат да ми я предложат, защото ще пътувам много (мухите в главата ми започват да се увеличават- гледам още по тъпо и се чудя дали да не си поговорим на друг език- може и да се разберем).Да преглеждам редовно обявите и ако харесам нещо да се обадя (няма начин- тогава не мога и да измисля какво друго ще е проблем). Почувствах се добре, като осъзнах, че по- големите глупаци са фирмите, които ги наемат и им плащат поне по три минимални заплати за тая идиотия наречена "подбор на персонал". Със същия ефект и секретарката на фирмата им би се справила.

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    1 от 1 глас
  • 14:06 на 27.06.2008
    Анонимен потребител
    95

Митко

Потенциален клиент.

ами мислех да отида до съответната агенция миражконсулт ама ще си останат само с миража.. щом така лъжат хората....

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 21:54 на 05.07.2008
    Анонимен потребител
    96

greencat

ИСТИНАТА ЗА МИРАЖ

Здравейте на всички. Преди няколко години бях служител в Мираж, естествено ще премълча в кой град. Системата на работа там е следната: В края на всяка седмица служителите трябва сами да измислят привлекателни работни позиции, които се публикуват в рекламно каре в местния вестни. Зад всяка една длъжност няма никакъв работодател, целта е хората да клъвнат, да дойдат в офиса и да платят такса за регистрация. Всички позиции до една са кухи. При измислянето им се спазват следните правила - да са доста на брой, добре заплатени, да засягат различни сфери от икономиката. Всеки един служител на Мираж минава начален курс на обучение лично от собственичката Марияна от Стара Загора, за да знае как най-добре да лъже хората. Изкарах три месеца и съвестта ми не издържа. Като знам колко хора сме излъгали с колежката ми, за несъществуващи работодатели, които търсят мениджър например, все още ме е срам от самата себе си.Всичко в тая агенция е постановка, хора.

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    1 от 1 глас
  • 23:02 на 12.07.2008
    Анонимен потребител
    97

poli

позната история

и аз сам работила с тях !пратиха ме в някакво мазе при едни типове дато се занимават с принтери !!огледаха ме от глава до петиииииииииииии и аз дим да ме няма !!добре че гаджето беше с мене !!егати подлеците!!

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 23:04 на 12.07.2008
    Анонимен потребител
    98

poli

позната история

и аз сам работила с тях !пратиха ме в някакво мазе при едни типове дато се занимават с принтери !!огледаха ме от глава до петиииииииииииии и аз дим да ме няма !!добре че гаджето беше с мене !!егати подлеците!!

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 13:07 на 22.07.2008
    Анонимен потребител
    99

taina

miraj e tova a ne istina

ако трябжа да се 4ака на тиа мо6енизи мале мале не се занимажаите с тях няма смисал

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
  • 14:42 на 22.07.2008
    Анонимен потребител
    100

nevega po temata

mnenie

И в какво точно се изразява дейността на "Агенция за ПОДБОР на персонал" ? От написаното от Вас (защитници на агенцията) излиза,че основната дейност е - куриерски услуги?!? Защото на всички стана ясно ,че ПОДБОР няма.И специално към СЛУЧАЕН - на запад ПОПОВЕТЕ плащат пари - НО ЗА ИЗВЪРШЕНА РАБОТА!Сравненията Ви са много избирателни (сравнявате само заплащането), а простата истина наистина е много ПРОСТА-предполага се ,че отивайки в една агенция,където БИ ТРЯБВАЛО да работят квалифицирани хора(а не посредници куриери),които анализирайки опита,уменията,професионалната квалификация и т.н.(уроците по НR не са безплатни)да насочат КЛИЕНТИЕ към подходящата за тях сфера за професионална изява!

одобрение

Картинка Картинка
    одобрение
    0 от 0 гласа
Внимание! В сила са нови правила за модериране на форума.
Всяка компания, която се легитимира официално, има право да пожелае изтриване на мнение или тема от форума. Мненията ще бъдат маркирани, като изтрити по сигнал на конкретната фирма.

За да публикувате нови мнения трябва да сте регистриран потребител. Можете да влезете в сайта с потребителско име и парола или да се регистрирате тук.

Регистрацията е безплатна и отнема минута.

Защо е необходима регистрация за включване във форума?

Трудовоправна консултация

Подбрани позиции

© 2003-2010 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2010 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.