Форум

Търсене за Търсене

НАПП МИРАЖ КОНСУЛТ

• 15:00 на 22.07.2008
    Мнението е на повече от 6 месеца. Възможно е вече да не е актуално.
    Анонимен потребител

анонимен

101

ТАКСИ ПО ЗАКОН СА НЕДОПУСТИМИ

ЗДРАВЕЙТЕ ПРАВИ МИ НЕЩО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ 2 ГОДИНИ МТСП ЗАБРАНИ НА ВСИЧКИ ТРУДОВИ ПОСРЕДНИЦИ КОИТО ИМАТ ЛИЦЕНЗ ДА ВЗИМАТ КАКВИТО И ДА Е ТАКСИ, КОМИСИОННИ И ДРУГИ ВИДОВЕ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА, НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ПО НОВАТА НАРЕДБА ДОРИ И 25% от първата заплата, защо хора не се оплачете в АГЕНЦИЯ ПО ЗАЕТОСТТА И ЗАЩО ДАВАТ ПАРИ ПИШЕ ГО В САЙТА НА АГЕНЦИЯ КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ ДАЛИ ТРУДОВИЯ ПОСРЕДНИК ИМА РЕГИСТРАЦИЯ. НИКАКВИ ТАКСИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ, ЗА СНИМКА ЗА ОБРАБОТКА НА ДОКУМЕНТИ И КОМИСИОННИ. ТОВА Е ЗАБРАНЕНО ОТ ДВЕ ГОДИНИ ВЕЧЕ. МОЛЯ ВИ НЕ КРЕДИТИРАЙТЕ ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ ЗАЩОТО ПОСЛЕ НОРМАЛНИТЕ ПОСРЕДНИЦИ ОПИРАТ ПЕШКИРА ЗАЩОТО МИНАВАМЕ ПОД ЕДНА ЧЕРТА.

• 19:37 на 31.08.2008
    Анонимен потребител

titi

102

незнам наясно ли е някой за какво точно става въпрос

Всички мрънкате и пишете,че Ви взимат пари,нещо което в Мираж Консулт не се практикува много отдавна.Не е лошо да минете по другите агенции да видите за какви цифри става въпрос,хората така са се стресирали ,че като им се каже ,че е безплатно,чак се стряскат и почват да мислят къде е уловката.А такава просто няма.Прави се подбор по изисквания посочени от работодателя,това ,че отпадате още по документи и не сте подходящ за обявената позиция не е по вина на борсите.Колкото и да е добра агенцията,като не отговаряте на търсенето няма как да Ви намери работа,все пак Вашите желания относно работното място не са меродавни.В случая работодателите избират Вас , а не обратно.

• 07:10 на 10.09.2008
    Анонимен потребител

страничен

103

Прочетете това

Мираж наистина не вземат такси(поне засега)
    Освен това Вебер са ги наели да подбират персонал за завода им.

• 17:02 на 12.09.2008
    Анонимен потребител

Ани

104

Мираж Консулт

Предлагам на Всеки, който не е достатъчно компетентен по темата , да не взема участие и да не изказва мнение.
    Така най-малко рискувате да се изложите и да споделите някоя глупост.
    Аз лично мисля за себе си , че съм интелигентно момиче в крак с времето.Поне достатъчно , за да осъзная нуждата да ползвам специалист в дадена област.Мираж Консулт-доказано могат да имат притенциите за такива.
    И моят съвет е, човек, който държи на себе си, знае какво иска да работи и търси максимално най-доброто предложение - избира различни варианти.Ползва всички източници.Мираж Консулт ,съдействат успешно на големи търговски и производствени Компании,така че са един от успешните Ви варианти за желаната Ви работа.

• 17:43 на 16.10.2008
    Анонимен потребител

anonimen

105

miraj

преди знам че не са били много добри мираж. към тоя момент 2008 година какво мислите за агенцията? защото се чудя дали да не я използвам. и без това не взимат пари вече.

• 22:28 на 03.12.2008
    Анонимен потребител

КОце

106

Мираж

Искам да попитам дали някой скоро е минавал през офиса на Мираж в Стара Загора и дали е посредника в случая Мираж си е свършил работата...т.е. кандидата е започнал работа през тях.
    мерси много

• 09:19 на 04.12.2008

Който вярва в печалба от тотото....

Моите лични впечатления от "Миражконсулт" / от страната на работодателя / са лоши.Не зная дали все още вземат пари от кандидатите / по- рано със сигурност вземаха "за обработка на документи" /, но има един фирмен дух у тях, който не ми харесва:"Целта оправдава средствата".В името да спечелят са готови да всичко, най - неприятното - да преиначат условията, които предлага работодателя - или направо да си измислят.Поне там, където съм се сблъсквал с тях, споменаването на думата "коректност" е предизвиквало взрив от смях в офиса им - ние да вземем парите, пък....
    Имам всички основания да смятам поне половината от привлекателните им обяви за измислени, но знаете, че това не може да се докаже.Например "Завод във .... търси началник - цех със заплата 1500 лв. /това преди години /.Ако попиташ - не, вие се регистрирайте, дайте си документите, ако ви одобрят, ще се свържем с вас...Обаче, естествено, не ви одобряват.И още по - естествено си...

Прочитане на целия коментар

www.timurcommandos.blogspot.com (или просто напишете "Тимур" в полето за търсене на Гугъл)

• 14:05 на 17.12.2008
    Анонимен потребител

slu4aina

108

do AZ

emii az iskam da keja 4e maika mi raboti v tazi firma i 4e tq ot fevuari ot kakto raboti do sega ne e vzimala i edin lev tova e vyv dobrich

• 17:47 на 23.01.2009
    Анонимен потребител

real_case

109

абсурдите

Официално предмета на дейност е подредничество между работник и работодател.Как си изкарват хляба тези хорица като отношението им към тези две страни е абсурдно. Регистрирах се във Варна. За 3 месеца ни вест ни кост от тях. Попаднах на тяхна подходяща обява в друг град, където също ме устройваше.Обадих се на местния клон, съобщих им че съм техен клиент и бих желала да кандидатствам за тази позиция. Увериха ме, че сами ще изискат данните ми от колегите си във Варна. Срока на обявата изтече и реших да проверя какво се случва. А те все още не бяха получили данните ми от Варна. Предложих да ги посетя и занеса каквото е необходимо, но не ставало така щом имам вече регистрация. ОК. След 10 мин ми се обадиха и ме поканиха в офиса си да коментираме предложение за работа /междувременно се добрали до инфото за мен/.Отидох. При отварянето на вратата бях обвзета от цигарен дим и молба да изчакам. ОК. Предложи ми се работа като Търговец корпоративни клиенти, позиция за която се изиква шофьорска...

• 17:58 на 23.01.2009
    Анонимен потребител

Виербовски

110

Относно миража

Господа и дами,
    извинявам се предварително, ако засегна някого, но...
    ...само наличието на сърце ме спира да не псувам и говоря нелицеприятни изрази относно МИРАЖ Консулт. Единственото хубаво нещо там са една-две дами с чаровни усмивки и нищо друго. Уважавам коректността и точността на хората, но тяхната липса в МИРАЖ преля всички чаши на бара. С чиста съвест: Успех! Успех, дами и господа от НАПП МИРАЖ, ще се видим на едно по-кофти място на оня свят, където ще си разчистим сметките.

• 14:35 на 27.01.2009
    Анонимен потребител

Aleksandur

111

Izmamnici !!!!

Tea opredeleno sa izmamnici .Iskat pari za hubavite dlujnosti ,ili gi davat na tehni blizki.

• 17:56 на 11.02.2009
    Анонимен потребител

Възмутен и разочарован клиент

112

НАПП нарушават НАРЕДБА за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа

А как ще коментирате това: Януари 2009 за втори път се регистрирах в НАПП Мираж - Шумен за което ми взеха 10лв.и ми дадоха касов бон.При условие, че закона го забранява и може да им бъде отнет лиценза.А контролните органи си дремят. В доказателство цитирам: НАРЕДБА за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа
    Чл. 4. (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2006 г., в сила от 27.06.2006 г.) Посредникът предоставя:
    1. посреднически услуги по чл. 2, ал. 1 безплатно - без събиране пряко или косвено, изцяло или частично на такси или други плащания от търсещото работа или наетото на работа лице, в т. ч. от моряка;
    2. посреднически услуги по чл. 2, ал. 1 срещу заплащане от работодателя, включително от корабопритежателя, което не може да бъде за сметка на възнаграждението на устроеното на работа лице.

Чл. 15. (1) (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2006 г., в сила от 27.06.2006 г.) Регистрацията за извършване на посредническа дейност по наемане на рабо...

• 05:41 на 13.02.2009

113

Коментарът беше изтрит от модераторите.

• 19:05 на 16.02.2009
    Анонимен потребител

Веси

114

do "real case"

Иска само да попитам обявата за която кандидатства за фирма занимаваща се с търговия на вина ли беше?Защото и на мен ми изпратиха мейл да отида на интервю,но след всичко прочетено вече започвам да се чудя дали изобщо да си губя времето.

• 09:29 на 18.02.2009
    Анонимен потребител

никога клиент

115

Мираж консулт Важно!

вижте на какъв документ попаднах изпратен от Администрратор на Мираж.
    Важно.
    Във връзка с очакваните проверки от Инспекцията по труда,бъдете много внимателни с продажбата на профили и не давайте касови бележки на кандидатите, ако можете.Преглеждайте си всички регистри-на назначени,търсещи работа и договорите с работодатели.Направете така,че за всяка ваша обява да има написана заявка. Успехи.
    Копие от писмото е при мен.Дали някой ще се заинтересова от него? Но е факт, че са мошенници.

• 12:15 на 18.02.2009
    Анонимен потребител

Велико Търново

116

Измамници

След като прегледате сайтовете за работа,от рода на джобс.бг ще попаднете на обяви от мираж консулт, прилична работа, добро заплащане, нормално работно време, и незнайна фирма, ПРЕКАЛЕНО ХУБАВО ЗВУЧИ, но си казваш че няма какво да губиш и си пускаш автобиографията до мираж консулт.
    До тук добре! В следващия момент ти се обаждат от въпросната фирма или ти пишат по ЕМАИЛ че трябва да отидеш до техния офис да си занесеш СНИМКА, КОПИЕ на ДИПЛОМИ, АВТОБИОГРАФИЯ и т.н.т. Като ти казват че по законите на Република България (горката пак тя излиза виновна) безработните СА ОСВОБОДЕНИ ОТ ТАКСИ И КОМИСИОННИ като за тази им дейност плащат работодателите и държавата. Супер! Събираш си необходимите документи, отиваш в техния офис . . .
    Мого са любезни, хубав офис с нова техника.
    ЦИТИРАМ (служителка на мираж)
    -"От миналата седмица е въведен един задължителен психо профил, който трябва да се попълни тук в нашияя офис и за който ще трябв да заплатите 10лв."...

• 13:15 на 18.02.2009
    Анонимен потребител

мираж В. Търново

117

балона се спука

По повод на #116
    Съгласем съм, всичко казано горе е вярно. Супер тъп психо профил, такива в интернет мога да ти изтегля милион. Това е предтекст да ти вземат парите. От днес са спрени обявите на МИРАЖ КОНСУЛТ в сайта джобс бг,утре ще проверя може и офисаим във В. Търново да е изчезнал, сами си направете извода а той е ясен БАЛОНА СЕ СПУКА и ИЗМАМАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. Търсенето на работа чрез тях се е МИРАЖ.

• 15:31 на 18.02.2009
    Анонимен потребител

123

118

А това какво е?

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА!

Всички кандидатури ще бъдат разгледани строго конфиденциално и в съответствие със ЗЗЛД.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Регистрацията в НККПП "Мираж Консулт" В.Търново е БЕЗПЛАТНА и БЕЗСРОЧНА. Търсещите

работа са освободени от такси и комисионни в съответствие със Чл. 2 и Чл. 4 от НАРЕДБА за
    условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа.

• 16:08 на 23.02.2009
    Анонимен потребител

додо

119

Измамници

Но в Благоевград съществуват на всякъде.Вчера си харесах една обява във вестника.В нея беше даден телефон за връзка.Та обаждам се аз, а от там вежливо ми казват"ние сме от Мираж Консулт,за да получите работата трябва да дойдете на мято".Ако знаех,че са те изобщо нямаше да се обаждам.Та тия измамници са на всякъде,чудя се само как не са се сетили да си пуснат импулсни телефоните.

• 14:35 на 26.02.2009
    Анонимен потребител

Анонимен

120

не

да - това е

• 17:43 на 27.02.2009
    Анонимен потребител

Анонимен

121

има прогрес

в отношенията им

• 19:00 на 04.03.2009
    Анонимен потребител

с

122

сис

осведомявма по малко

• 14:06 на 05.03.2009
    Анонимен потребител

ново

123

за таксите

10 лв. за профил и 10лв. за проучване - каквото и да означава това.

• 05:46 на 06.03.2009
    Анонимен потребител

Благоевградски

124

Чакай си............

И аз, така си чакам телефонно обаждане, ама не.
    За Благоевград става дума, много несериозен персонал - да ше ти се обадим и ти си чакаш.
    Отиваш в офиса, ами в момента точно няма подходящи. Цирк пълен!

• 21:21 на 11.03.2009
    Анонимен потребител

vvv

125

Имоти

Пълна трагедия е и агенцията за недвижими имоти. Само говорят за тяхната комисионна и даже ми предложиха да подпиша договор за посредничесто при покупка с който се опитват да ме обвържат да им плащам комисионни и глоби, ако не купя имота и някой мой близък или колега в последствие го купи. Бягайте надалече от този мираж.

За да публикувате нови мнения трябва да сте регистриран потребител. Можете да влезете в сайта с потребителско име и парола или да се регистрирате тук.

Регистрацията е безплатна и отнема минута.

Защо е необходима регистрация за включване във форума?

Трудовоправна консултация

Подбрани позиции

© 2003-2012 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване ново. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2012 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.