Мнението е на повече от 6 месеца. Възможно е вече да не е актуално.
Ани
129
Здравейте на всички, намя да ви губя врмето с много приказки. Ползвала съм техните услуги и съм доволна. На фона на останалите агенции поне отношението към мен в Мираж е било много добро. Останалите агенции нищо не струват взимат по 20 или 30 лева /за Варна/ и в рамките на 1 г. или 6м /това са ИНФОМАРКЕТ и СТАРТ/ въобще не ти се обаждат. Точно преди да изтекат тези месеци ми звънаха да отида при тях т.к имало "подходящо" предложение за мен и да съм им платяла отново таксата. Пълни мушеници!
ЙОРДАНОВ
132
Хиляди са измамените от така наречената НАПП „Мираж консулт”. Връзки към многобройните коментари в мрежата, можете да намерите на сайта http://777imoti.com. Призоваваме всички измамени да напишат коментар. Измамите, които те ежедневно прилагат са най-разнообразни. Измамените са безработни, работодатели, служители, брокери, бизнес партньори, купувачи на имоти и пр. Аз съм един от най-потърпевшите. Тук прилагам съкратен вариант от жалбата си към прокуратурата.
10.04.2009 г. ДО РАЙОННА ПРОКУРАТУРА
гр.Стара Загора ГРАД СТАРА ЗАГОРА
ЖАЛБА
От: Йордан Атанасов Йорданов, ЕГН **********, живущ в с. Богомилово,
Община Стара Загора, ул. „Берое” 8, бл. 2, вх. Б, ет. 1, тел. 087/813 30 79
УВАЖАЕМИ Г-Н (Г-ЖА) РАЙОНЕН ПРОКУРОР,
С настоящето, Ви сезирам, за система от престъпления на г-н Христо Тенев Недялков и Марияна Петкова Димова, собственици на фирмите...
Прочитане на целия коментар „Еврокомерс – ХМ” ООД и „Мираж – ХМ” ООД, с адрес за кореспонденция гр. Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики” 132. Като един от потърпевшите на посочените по-долу престъпления, аз съм понесъл значителни имуществени и неимуществени щети.
I. СИСТЕМНО УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ
...
II. КРАЖБА (ПРИСВОЯВАНЕ) НА ЗНАЧИТЕЛНА СУМА ОТ ВНОСКИ НА КУПУВАЧИ
...
III. ИЗМАМА
...
IV. ЗАПЛАХИ ЗА УБИЙСТВО
Покрай тези събития и заявлението ми, че ще ги направя публично достояния, Господин Недялков отправи заплахи за убийства, по-точно рязане на глави към мен и към инж. Боян Симеонов – управител на строителната фирма „А7” ООД.
Аз действително се страхувам от физическа саморазправа с мен. Ето защо, Ви моля да наредите провеждане на съответното разследване и другите предвидени от закона мерки за преустановяване на престъпната дейност на г-н Недялков и г-жа Димова.
С уважение: ПОДПИС
Ето и част от моите коментари на сайта:
В момента Измамниците, водят преговори и вероятно ще измамят отново за известно време няколко бизнесмени и политици. Така ще си осигурят малко спокойствие по време на предизборната кампания, та да могат отново да измамят една част от електората, да засилят властта си и още по-спокойно да продължат да мамят всичко живо.
Не им стигат:
- десетките, а може би стотици служители, които наемат и ги карат с лъжливи щедри обещания да им работят без пари по няколко месеца, а после още няколко месеца им дават по някой лев, колкото да не умрат от глад, докато не издържат и напуснат, за да освободят място за нови измамени;*
- хилядите безработни, от който незаконно събират по 15-20 лв. вноски, след като са ги примамили с лъжливи обяви за работа;
- стотиците хиляди лева укрити данъци;
- стотиците хиляди лева от измамени купувачи …
Сега ще поизмамят малко бизнесмени и политици.
НО НЕ МОГАТ ДА МАМЯТ ВСИЧКИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ !
ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И ТЕ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ !
,,,,
134
Тези хора са безкрайно нагли, взеха ми 10 лв за да попълня две листчета формат А4 преснимани на ксерокс, а иначе регистрацията при тях е БЕЗПЛАТНА- ДА АМА НЕ. но глупавите сме ние, че им ги даваме , а не те , където ги вземат
Съвета ми е - НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ С ТЕЗИ ДОЛНИ МОШЕННИЦИ- И БЕЗ ТЯХНА ПОМОЩ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ НЕЩО!!!!
nikolov_
136
НЕКА И АЗ ДА КАЖА! В крайна сметка тук става въпрос за бизнес, нали? Т.е. хората в тази фирма искат да печелят пари! Защо тогава, когато им предложих 100евро комисион при насрочено интервю и сключен трудов договор решиха, че е по-добре да им дам 15лв за регистрация? Смях в залата! Някои от предложенията сами си ги мислят! Колко ли хора са регистрирали по 10лв и 15лв?
vanq
138
Моето лично мнение е,че тази агенция не си върши работата.Мога да дам пример за срещите ми с тях,които са били за 6м.два пъти по телефона и един личен контакт от които разбираше нямаше никакъв смисъл,не бе по моето искане за работа.Според мен само отчитат дейност някъде си... желая ви успех!
ОТЧАЯН
139
НАПП МИРАЖ КОНСУЛТ ШУМЕН
ЕЙ ТЪКМО БЯХ РЕШИЛ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ В МИРАЖ- ШУМЕН И КАТО ПРОЧЕТОХ ПОСТОВЕТЕ СЕ ХВАНАХ ЗА ГЛАВАТА! СТРАШНА РАБОТА! ОТ ТОВА ,КОЕТО ПРОЧЕТОХ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ХОДЯ ТАМ. А С РАБОТАТА СТАНА ТОЛКОВА ТРУДНО . И МИРАЖ-А, ЩОМ Е МИРАЖ- НЕ ЗНАМ НАКЪДЕ ОТТУК НАТАТЪК
Мария
143
Прочетох внимателно всички коментари и стигнах до извода, повечето от Вас са свикнали да търсят причината в другите за собствените си неуспехи . Хора,Вие чакате някой друг да свърши черната работа вместо Вас.Искам да Ви кажа , че в офиса на Мираж в Стара Загора работят най-чаровните и интелигентни момичета , които сам срещала в последно време.Работят съвестно и от сърце - никой не е Бог за да Ви извади от калта.Замислете се Вие какво предлагате за да очаквате чудеса.Всеки човек попаднал на пазара на труда трябвава си знае реалната цена,не обвинявайте в непрофесионализъм хората,които искат да Ви помогнат-но не могат,защото причината е в самите Вас.Някои от Вас не могат да си напишат името без правописни грешки - не казвам, че е лроблем толкова могат,но не приемам факта,че точно те са вечно недоволни и са авторите на подобни коментарии.Щом се чувствате измамени,направете нещо по въпроса....
пипи
145
Здравейте! Имам въпрос към Вас и се надявам тук да намеря отговор. Регистрирана съм към тази фирма, но ми излезе добро предложение за работа, което не е от Мираж и което не искам да пропусна. Дали би имало някакъв проблем с агенцията, ако приема това предложения и примерно се обадя в агенцията, че за момента не желая да ми търсят работа? Благодаря Ви много.
Болничен лист за гледане на болен член от семейството в дома, както и за гледане на дете, настанено при близки, роднини или приемно семейство по реда ...
йоги
интересно
така ли , не знаех , че процедурата е такава
seksi
да, това звучи добре
Коментарът беше изтрит от модераторите.
Ани
Здравейте на всички, намя да ви губя врмето с много приказки. Ползвала съм техните услуги и съм доволна. На фона на останалите агенции поне отношението към мен в Мираж е било много добро. Останалите агенции нищо не струват взимат по 20 или 30 лева /за Варна/ и в рамките на 1 г. или 6м /това са ИНФОМАРКЕТ и СТАРТ/ въобще не ти се обаждат. Точно преди да изтекат тези месеци ми звънаха да отида при тях т.к имало "подходящо" предложение за мен и да съм им платяла отново таксата. Пълни мушеници!
лик
това звучи много сериозно, браво само така
Nikolay
драги съизмамени:
mp;searchText=miraj&signalId=667
http://www.izlugan.com/?go=signals&p=profile&a
ЙОРДАНОВ
Хиляди са измамените от така наречената НАПП „Мираж консулт”. Връзки към многобройните коментари в мрежата, можете да намерите на сайта http://777imoti.com. Призоваваме всички измамени да напишат коментар. Измамите, които те ежедневно прилагат са най-разнообразни. Измамените са безработни, работодатели, служители, брокери, бизнес партньори, купувачи на имоти и пр. Аз съм един от най-потърпевшите. Тук прилагам съкратен вариант от жалбата си към прокуратурата.
10.04.2009 г. ДО РАЙОННА ПРОКУРАТУРА
гр.Стара Загора ГРАД СТАРА ЗАГОРА
ЖАЛБА
От: Йордан Атанасов Йорданов, ЕГН **********, живущ в с. Богомилово,
Община Стара Загора, ул. „Берое” 8, бл. 2, вх. Б, ет. 1, тел. 087/813 30 79
УВАЖАЕМИ Г-Н (Г-ЖА) РАЙОНЕН ПРОКУРОР,
С настоящето, Ви сезирам, за система от престъпления на г-н Христо Тенев Недялков и Марияна Петкова Димова, собственици на фирмите...
Прочитане на целия коментар
lesli
има ли за труд правила
,,,,
Тези хора са безкрайно нагли, взеха ми 10 лв за да попълня две листчета формат А4 преснимани на ксерокс, а иначе регистрацията при тях е БЕЗПЛАТНА- ДА АМА НЕ. но глупавите сме ние, че им ги даваме , а не те , където ги вземат
Съвета ми е - НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ С ТЕЗИ ДОЛНИ МОШЕННИЦИ- И БЕЗ ТЯХНА ПОМОЩ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ НЕЩО!!!!
nikolov_
НЕКА И АЗ ДА КАЖА! В крайна сметка тук става въпрос за бизнес, нали? Т.е. хората в тази фирма искат да печелят пари! Защо тогава, когато им предложих 100евро комисион при насрочено интервю и сключен трудов договор решиха, че е по-добре да им дам 15лв за регистрация? Смях в залата! Някои от предложенията сами си ги мислят! Колко ли хора са регистрирали по 10лв и 15лв?
jiwko
тия крайно разочарованите най-много ви обичам
vanq
Моето лично мнение е,че тази агенция не си върши работата.Мога да дам пример за срещите ми с тях,които са били за 6м.два пъти по телефона и един личен контакт от които разбираше нямаше никакъв смисъл,не бе по моето искане за работа.Според мен само отчитат дейност някъде си... желая ви успех!
ОТЧАЯН
НАПП МИРАЖ КОНСУЛТ ШУМЕН
ЕЙ ТЪКМО БЯХ РЕШИЛ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ В МИРАЖ- ШУМЕН И КАТО ПРОЧЕТОХ ПОСТОВЕТЕ СЕ ХВАНАХ ЗА ГЛАВАТА! СТРАШНА РАБОТА! ОТ ТОВА ,КОЕТО ПРОЧЕТОХ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ХОДЯ ТАМ. А С РАБОТАТА СТАНА ТОЛКОВА ТРУДНО . И МИРАЖ-А, ЩОМ Е МИРАЖ- НЕ ЗНАМ НАКЪДЕ ОТТУК НАТАТЪК
halil
за какъв персонал става въпрос
az
тук се води ползотворно общуване
Мария
Прочетох внимателно всички коментари и стигнах до извода, повечето от Вас са свикнали да търсят причината в другите за собствените си неуспехи . Хора,Вие чакате някой друг да свърши черната работа вместо Вас.Искам да Ви кажа , че в офиса на Мираж в Стара Загора работят най-чаровните и интелигентни момичета , които сам срещала в последно време.Работят съвестно и от сърце - никой не е Бог за да Ви извади от калта.Замислете се Вие какво предлагате за да очаквате чудеса.Всеки човек попаднал на пазара на труда трябвава си знае реалната цена,не обвинявайте в непрофесионализъм хората,които искат да Ви помогнат-но не могат,защото причината е в самите Вас.Някои от Вас не могат да си напишат името без правописни грешки - не казвам, че е лроблем толкова могат,но не приемам факта,че точно те са вечно недоволни и са авторите на подобни коментарии.Щом се чувствате измамени,направете нещо по въпроса....
меймед
крайно разочарования ме кефи, ми ти кво очакваш бе брато
пипи
Здравейте! Имам въпрос към Вас и се надявам тук да намеря отговор. Регистрирана съм към тази фирма, но ми излезе добро предложение за работа, което не е от Мираж и което не искам да пропусна. Дали би имало някакъв проблем с агенцията, ако приема това предложения и примерно се обадя в агенцията, че за момента не желая да ми търсят работа? Благодаря Ви много.
lolobridjita
номер 25 е писал неща които не разбира.
martina_vn
Какво ще кажете за заминаването в чужбина чрез тях някой пробвал ли се е ? Уж не се плащат такси преди заминаването ама не ми се вярва да е така..!?
Chris Popov
Лицензът на "Мираж - ХМ" ООД, т.нар. Мираж Консулт е отнет на 07.04.2010 точно заради това, че взимат неправомерно пари.
НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ
Дори и да видите обяви от тях, знайте, че нямат лиценз за извършване на посредническа дейност и ше бъдете измамени.
Българийо, Българийо, какво беше, какво стана..