Форум

Търсене за Търсене

НАПП МИРАЖ КОНСУЛТ

• 14:07 на 20.03.2009
    Мнението е на повече от 6 месеца. Възможно е вече да не е актуално.
    Анонимен потребител

йоги

126

интересно

така ли , не знаех , че процедурата е такава

• 12:47 на 08.04.2009
    Анонимен потребител

seksi

127

да, това звучи добре

• 01:47 на 12.04.2009

128

Коментарът беше изтрит от модераторите.

• 20:13 на 28.04.2009
    Анонимен потребител

Ани

129

Здравейте на всички, намя да ви губя врмето с много приказки. Ползвала съм техните услуги и съм доволна. На фона на останалите агенции поне отношението към мен в Мираж е било много добро. Останалите агенции нищо не струват взимат по 20 или 30 лева /за Варна/ и в рамките на 1 г. или 6м /това са ИНФОМАРКЕТ и СТАРТ/ въобще не ти се обаждат. Точно преди да изтекат тези месеци ми звънаха да отида при тях т.к имало "подходящо" предложение за мен и да съм им платяла отново таксата. Пълни мушеници!

• 15:03 на 29.04.2009
    Анонимен потребител

лик

130

това звучи много сериозно, браво само така

• 13:38 на 09.05.2009
    Анонимен потребител

Nikolay

131
  • 11:59 на 10.05.2009
    Анонимен потребител

ЙОРДАНОВ

132

Хиляди са измамените от така наречената НАПП „Мираж консулт”. Връзки към многобройните коментари в мрежата, можете да намерите на сайта http://777imoti.com. Призоваваме всички измамени да напишат коментар. Измамите, които те ежедневно прилагат са най-разнообразни. Измамените са безработни, работодатели, служители, брокери, бизнес партньори, купувачи на имоти и пр. Аз съм един от най-потърпевшите. Тук прилагам съкратен вариант от жалбата си към прокуратурата.

10.04.2009 г. ДО РАЙОННА ПРОКУРАТУРА
    гр.Стара Загора ГРАД СТАРА ЗАГОРА

ЖАЛБА

От: Йордан Атанасов Йорданов, ЕГН **********, живущ в с. Богомилово,
    Община Стара Загора, ул. „Берое” 8, бл. 2, вх. Б, ет. 1, тел. 087/813 30 79

УВАЖАЕМИ Г-Н (Г-ЖА) РАЙОНЕН ПРОКУРОР,
    С настоящето, Ви сезирам, за система от престъпления на г-н Христо Тенев Недялков и Марияна Петкова Димова, собственици на фирмите...

Прочитане на целия коментар

• 16:05 на 27.05.2009
    Анонимен потребител

lesli

133

има ли за труд правила

• 13:10 на 30.05.2009
    Анонимен потребител

,,,,

134

Тези хора са безкрайно нагли, взеха ми 10 лв за да попълня две листчета формат А4 преснимани на ксерокс, а иначе регистрацията при тях е БЕЗПЛАТНА- ДА АМА НЕ. но глупавите сме ние, че им ги даваме , а не те , където ги вземат
    Съвета ми е - НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ С ТЕЗИ ДОЛНИ МОШЕННИЦИ- И БЕЗ ТЯХНА ПОМОЩ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ НЕЩО!!!!

• 07:27 на 31.05.2009

135

• 21:16 на 10.06.2009
    Анонимен потребител

nikolov_

136

НЕКА И АЗ ДА КАЖА! В крайна сметка тук става въпрос за бизнес, нали? Т.е. хората в тази фирма искат да печелят пари! Защо тогава, когато им предложих 100евро комисион при насрочено интервю и сключен трудов договор решиха, че е по-добре да им дам 15лв за регистрация? Смях в залата! Някои от предложенията сами си ги мислят! Колко ли хора са регистрирали по 10лв и 15лв?

• 12:27 на 11.06.2009
    Анонимен потребител

jiwko

137

тия крайно разочарованите най-много ви обичам

• 19:21 на 21.06.2009
    Анонимен потребител

vanq

138

Моето лично мнение е,че тази агенция не си върши работата.Мога да дам пример за срещите ми с тях,които са били за 6м.два пъти по телефона и един личен контакт от които разбираше нямаше никакъв смисъл,не бе по моето искане за работа.Според мен само отчитат дейност някъде си... желая ви успех!

• 13:58 на 23.06.2009
    Анонимен потребител

ОТЧАЯН

139

НАПП МИРАЖ КОНСУЛТ ШУМЕН

ЕЙ ТЪКМО БЯХ РЕШИЛ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ В МИРАЖ- ШУМЕН И КАТО ПРОЧЕТОХ ПОСТОВЕТЕ СЕ ХВАНАХ ЗА ГЛАВАТА! СТРАШНА РАБОТА! ОТ ТОВА ,КОЕТО ПРОЧЕТОХ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ХОДЯ ТАМ. А С РАБОТАТА СТАНА ТОЛКОВА ТРУДНО . И МИРАЖ-А, ЩОМ Е МИРАЖ- НЕ ЗНАМ НАКЪДЕ ОТТУК НАТАТЪК

• 15:19 на 23.06.2009
    Анонимен потребител

halil

140

за какъв персонал става въпрос

• 10:32 на 25.06.2009
    Анонимен потребител

az

141

тук се води ползотворно общуване

• 02:23 на 04.07.2009

142

• 22:13 на 06.07.2009
    Анонимен потребител

Мария

143

Прочетох внимателно всички коментари и стигнах до извода, повечето от Вас са свикнали да търсят причината в другите за собствените си неуспехи . Хора,Вие чакате някой друг да свърши черната работа вместо Вас.Искам да Ви кажа , че в офиса на Мираж в Стара Загора работят най-чаровните и интелигентни момичета , които сам срещала в последно време.Работят съвестно и от сърце - никой не е Бог за да Ви извади от калта.Замислете се Вие какво предлагате за да очаквате чудеса.Всеки човек попаднал на пазара на труда трябвава си знае реалната цена,не обвинявайте в непрофесионализъм хората,които искат да Ви помогнат-но не могат,защото причината е в самите Вас.Някои от Вас не могат да си напишат името без правописни грешки - не казвам, че е лроблем толкова могат,но не приемам факта,че точно те са вечно недоволни и са авторите на подобни коментарии.Щом се чувствате измамени,направете нещо по въпроса....

• 11:26 на 08.07.2009
    Анонимен потребител

меймед

144

крайно разочарования ме кефи, ми ти кво очакваш бе брато

• 16:05 на 08.07.2009
    Анонимен потребител

пипи

145

Здравейте! Имам въпрос към Вас и се надявам тук да намеря отговор. Регистрирана съм към тази фирма, но ми излезе добро предложение за работа, което не е от Мираж и което не искам да пропусна. Дали би имало някакъв проблем с агенцията, ако приема това предложения и примерно се обадя в агенцията, че за момента не желая да ми търсят работа? Благодаря Ви много.

• 11:37 на 09.07.2009

146

• 11:41 на 10.07.2009
    Анонимен потребител

lolobridjita

147

номер 25 е писал неща които не разбира.

• 14:10 на 09.10.2010

Какво ще кажете за заминаването в чужбина чрез тях някой пробвал ли се е ? Уж не се плащат такси преди заминаването ама не ми се вярва да е така..!?

• 15:09 на 26.10.2010

Лицензът на "Мираж - ХМ" ООД, т.нар. Мираж Консулт е отнет на 07.04.2010 точно заради това, че взимат неправомерно пари.

НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ

Дори и да видите обяви от тях, знайте, че нямат лиценз за извършване на посредническа дейност и ше бъдете измамени.

Българийо, Българийо, какво беше, какво стана..

За да публикувате нови мнения трябва да сте регистриран потребител. Можете да влезете в сайта с потребителско име и парола или да се регистрирате тук.

Регистрацията е безплатна и отнема минута.

Защо е необходима регистрация за включване във форума?

Трудовоправна консултация

Подбрани позиции

© 2003-2012 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване ново. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2012 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.