Мнението е на повече от 6 месеца. Възможно е вече да не е актуално.
toshko kosev
51
hei xora nqma firma za mejd transport koqto da e loqlna v BG, povqrvaite mi. kam shofiorite si. naparvo mqsto lipsva nafta, dori i da ne si vzemal tq lipsva, taka che tova e polojenieto v BG
тошко от Бугас
55
еии колеги що така бачкаш и кат се варнеш от пат все си ватре с горивото и не ти плаштат? до кога ше продалжава това в БГ ве колеги.ако има такива като мен излагани ми даите да се вдигнем да направим нещо до кога ше продалжават тези измамни фирми в БГ????
Относно фирмата Ким Йохансон ви казвам просто ако сте решили да отидете там забравете го и се откажете..Аз там работя от миналата година и ме питайте защо защото нямам май достатъчно мозък ...Първо при пристигане има изпит който дори и да си шофьор тираджия професионалист пак могат да те скъсат ..просто има един датчанин изпитващ педераст и негодник който когато е на кеф може и да вземеш изпита..ако не вземеш изпита просто си събираш багажа и си отиваш в Бг на собствена сметка както и пристигането ти е на собствена сметка...Ако вземеш изпита те очакват най -малко 650 км всеки ден през девет часа почивка по тринадесет часа работа .Хвърлят се шайби на поразия и не се спазват часовете ..Аз за два месеца нямам 45 часа почивка ,цялата карта съм я омазал...случваше ми се да работя по осем дни в седмицата и като им вдигна скандал ми дадат един ден почивка..Има там едни българи преводачи и една жена които вместо да ни защитавам им е през онези работи за нас..Защитават поляците и...
Прочитане на целия коментар руснаците/естонци ,литовци ,латвийци/,ромънци/,които са плюс 60 евро на ден вземат и тамошна мининална заплата а ние работим на 44 евро на ден а съботата и неделята 32...и да работиш да си скъсаш гъза което е точно така повече от 1200 евро не вземаш...Ако не дай си Бог да стане беля която в тираджилъка е ежедневие те просто си слагат гъза до стената и ти казват оправяй се...да ще ме питате защо ли работя ....Сега съм в отпуск като отида там изкарвам последните два месеца вземам си всичкия багаж и забравям за Ким Йохансен...иначе има и някои верни неща казани за нае,кано някои като си платат линии си карат с кеф и си спят във квартири ,но само някои..основната част сме роби,носим си всичкия багаж цялата къща с тебе от камион на камион ,случвало ми е се един ден да сменя три камиона ,но както и да е ..ако не ми вярвате и сега докато четете този коментар ми теглите по една ..о.к благодаря ви ,радвам се ако дойдете и вие в Ким Йохансон и после със сигурност ще се спомните за мене и за съветите ми ,но ще е късно както при мене се получи ,не послушах съветите на някои изпатили хора и сега просто чакам само момента в който ще напусна тази скапана фирма ,но преди това дано да си намеря нещо по -свястно...
penzata
67
Някой можели да ми пбясни за дискордиа как стоят нещата за франчайзинг камионите заслужвали си да си взема камион от тях и дават ли работа после.Благодаря предварително
антоанина
68
не почвайте в шик кар трейдинг.плащат първите 2-3 курса и после бачкаш без да ти плащат.моя мъж изгоря с 2000 лева.колко пъти ходи да се моли,спа в колата 2 дена като куче и накрая му хвърлиха 200 лева и го изгониха.това е.
vanio
71
за франчайзинга на Дискордиа - имат обява в джобс и мобиле. Обмислям да отида в офиса в Дружба да разуча нещата. Иначе доколкото разбрах гарантират товари, не се чака. На мене ми се вижда оферта, колега ама ще ги видиме
работих като кметски шофьор в испания(става въпрос за ЕВ МАР ТРАНС-с база в Съединение) вече 3 месеца слаед отчета на мога да си получа парите,някой друг имал ли е такъв проблем
В 7-дневен срок, считано от датата на прекратяване на трудовия договор. Ако това е невъзможно поради заболяването, в 7-дневен срок от изтичане на болн...
toshko kosev
hei xora nqma firma za mejd transport koqto da e loqlna v BG, povqrvaite mi. kam shofiorite si. naparvo mqsto lipsva nafta, dori i da ne si vzemal tq lipsva, taka che tova e polojenieto v BG
darko
бонев транс - измамник-за инф-0899060808
madi
аз сам шофьор в лкв димов и горе долу нежтата биват
Барон
Ким Йохансен имат ли представителство в БГ? Къде , знае ли някой и тел.
тошко от Бугас
еии колеги що така бачкаш и кат се варнеш от пат все си ватре с горивото и не ти плаштат? до кога ше продалжава това в БГ ве колеги.ако има такива като мен излагани ми даите да се вдигнем да направим нещо до кога ше продалжават тези измамни фирми в БГ????
benibich
предлагам работа за влекчи в Испаниа от 0,85 до 0,92 0,93 сентимос на км от октомври. тел. за информациа 0878596300 Иво.
николаи
знаете ли нешо за пим в казичене благодаряви
никоаи
на 27г търся работа имам Д+Е дигитална карта АДР от София тел 0882007174
popov1300
Относно фирмата Ким Йохансон ви казвам просто ако сте решили да отидете там забравете го и се откажете..Аз там работя от миналата година и ме питайте защо защото нямам май достатъчно мозък ...Първо при пристигане има изпит който дори и да си шофьор тираджия професионалист пак могат да те скъсат ..просто има един датчанин изпитващ педераст и негодник който когато е на кеф може и да вземеш изпита..ако не вземеш изпита просто си събираш багажа и си отиваш в Бг на собствена сметка както и пристигането ти е на собствена сметка...Ако вземеш изпита те очакват най -малко 650 км всеки ден през девет часа почивка по тринадесет часа работа .Хвърлят се шайби на поразия и не се спазват часовете ..Аз за два месеца нямам 45 часа почивка ,цялата карта съм я омазал...случваше ми се да работя по осем дни в седмицата и като им вдигна скандал ми дадат един ден почивка..Има там едни българи преводачи и една жена които вместо да ни защитавам им е през онези работи за нас..Защитават поляците и...
Прочитане на целия коментар
иво
знаете ли нещо за фирма шик кар треидинг благодаря ви
plamen
курс за издаване на карта за квалификация на водачи кат.С+Е, Д, 0888226888
Ники
Почти всеки международен шофьор в днешно време е снабден с Лаптоп и използва често Интернет
cuci
коиа е тази фирма 6ик кар треидинг.знае ли някои как се работи и пла6та там.
ILKO IONKOV
КУБРАТ,ЗА ТЕБ Е НАИ ДОБРЕ ДА ОПИТАШ В РУСЕ ТРАНСИС,ИНАЧЕ В ПИМК-ЪТ ВЗИМАТ ВСЯКАКВИ,ЛОШОТО Е ЧЕ СЕ КАРА НА ДВОИКИ:)
miro37
кои може да ми каже каде се взима дигитална карта за техограв.
Георги
В ДАЙ отиваш и си пускащ заявление носиш 2 снимки и чакаш 1 месец
penzata
Някой можели да ми пбясни за дискордиа как стоят нещата за франчайзинг камионите заслужвали си да си взема камион от тях и дават ли работа после.Благодаря предварително
антоанина
не почвайте в шик кар трейдинг.плащат първите 2-3 курса и после бачкаш без да ти плащат.моя мъж изгоря с 2000 лева.колко пъти ходи да се моли,спа в колата 2 дена като куче и накрая му хвърлиха 200 лева и го изгониха.това е.
megi
Мойе ли ниакои да ми кайе колко е наи големиа курс които се прав в 4ужбина
pesho
ET Tони Манчев Раднево са наи големи те мошеници незапочваите работа при тях
vanio
за франчайзинга на Дискордиа - имат обява в джобс и мобиле. Обмислям да отида в офиса в Дружба да разуча нещата. Иначе доколкото разбрах гарантират товари, не се чака. На мене ми се вижда оферта, колега ама ще ги видиме
malejko
ЕТ " ТОНИ МАНЧЕВ " гр. Раднево няма по големи мошеници и лъжци.Не започвайте работа там!!!
колега
Добър вечер колеги. Някой от вас чувал ли е за този Енчо, който набира шофьори за френска фирма с база в Испания на Фигуерас.
ILKO IONKOV
работих като кметски шофьор в испания(става въпрос за ЕВ МАР ТРАНС-с база в Съединение) вече 3 месеца слаед отчета на мога да си получа парите,някой друг имал ли е такъв проблем
ge4eto
Здравейте искам да попитам, някой знае ли нещо за фирма ЕКСИМПО? Предварително БЛАГОДАРЯ!