Регистрация

Платен стаж за студенти в просветното министерство

Снимка

 Фотограф: Надежда Чипева

До 25 студенти в трета, четвърта или пета година от следването си ще могат да се запознаят отблизо с администрацията на Министерството на образованието, младежта и науката (МОМН).

Стажантската програма е отворена за хора в различни специалности с висок академичен успех и добри компютърни умения. Одобрените ще бъдат наети с граждански договор на четиричасов работен ден и с възнаграждение до една минимална работна заплата месечно. Продължителността на програмата е шест месеца, а в края й стажантите ще получат сертификати за успешното й преминаване.

Желаещите да кандидатстват могат да го направят до 20 април т.г., като попълнят стандартен формуляр и подготвят своя автобиография и академична справка. Трябва лично да занесат всичко необходимо на адреса на МОМН: бул. "Княз Дондуков" № 2А в София. Кандидатите ще бъдат подбрани първо по документите, а след това и при събеседване. Още информация и телефони за въпроси има на страницата на просветното министерство

  • Печат
  • Изпращане
  • Споделяне
  • Twitter
  • Споделяне във Facebook Facebook
  • LinkedIn

Реклама

Подбрани позиции

© 2003-2015 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване ново. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2015 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
mobile Към мобилната версия на сайта

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалГрадът.bgОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: SofiaEcho.com