Регистрация

70 студенти от СУ се включиха в предприемаческата игра на AIESEC

Снимка

[AIESEC Софийски университет] 

"Ела и вземи своя 1 лев на 25.04, сряда, от 18:30 ч. в Аулата на СУ. Само първите 100 студенти ще получат 1 лев и ще участват в играта."

С това кратко послание и без каквато и да е допълнителна информация студентската организация AIESEC привлече около 70 студенти от Софийски университет (СУ) за предприемаческата си игра "Левчето" в сряда вечерта. Партньори в събитието бяха "Game Craft" и "Start it Smart".

В рамките на час и половина младите хора трябваше да се опознаят, да се сплотят в екипи, да излъчат свои лидери и да привлекат гласове в социалната мрежа Facebook.

Отборът победител в играта с лидер Петър Бучков, четвъртокурсник в специалност "Връзки с обществеността", събра над 50 гласа на страницата на събитието. За награда целият отбор ще има възможността да пътува по стажантската програма на международната студентска организация напълно безплатно.

До няколко дни ще бъде излъчен и индивидуален победител, който ще получи наградния фонд на играта от 100 лева. Условие за това е участниците да разработят свои иновативни бизнес идеи и да ги представят пред организаторите.  

  • Печат
  • Изпращане
  • Споделяне
  • Twitter
  • Споделяне във Facebook Facebook
  • LinkedIn

Реклама

Подбрани позиции

© 2003-2015 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване ново. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2015 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
mobile Към мобилната версия на сайта

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалГрадът.bgОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: SofiaEcho.com