Регистрация

Facebook търси докторанти в областта на компютърните науки

Снимка

[office.microsoft.com] 

До 7 януари 2013 г. може да кандидатствате за стипендиантската програма на Facebook. Тя съществува от четири години и е изцяло насочена към докторанти, специализиращи в компютърните науки като компютърна архитектура, онлайн сигурност, бази данни, интернет икономика, програмиране, машинно обучение и ситеми.

Условието за кандидатстване е докторантите да учат през академичната 2013/2014 г. Те трябва да изпратят резюме в не повече от две страници на докторантските си проучвания и техните допирни точки с дейността на Facebook, а също и автобиография с данни за контакт.

Другите необходими документи са най-малко две препоръки от преподаватели, като едната задължително трябва да е от научния ръководител на дисертацията, по която работи стипендиантът.

На одобрените кандидати Facebook ще отпусне финансова помощ от 30 хил. долара за период от девет месеца. Освен това компанията ще покрие таксите за записване и обучение, както и разходите за пътувания и посещения на специализирани семинари. Допълнителни 2.5 хил. долара се полагат за закупуване на персонален компютър. Стипендиантите ще получат възможност и за платен летен стаж.

За участие в програмата се кандидатства на този адрес. Успешните кандидати ще бъдат известни на 25 февруари 2013 г.

Допълнителна информация може да откриете на страницата на инициативата.

Етикети

  • Печат
  • Изпращане
  • Споделяне
  • Twitter
  • Споделяне във Facebook Facebook
  • LinkedIn

Реклама

Подбрани позиции

© 2003-2015 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване ново. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2015 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
mobile Към мобилната версия на сайта

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалГрадът.bgОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: SofiaEcho.com