Регистрация

Над 80 стажанти ще приеме VIVACOM в кампания 2013

Снимка

 

 Фотограф: VIVACOM

Над 80 свободни стажантски позиции отваря VIVACOM през 2013 г. За десети пореден път телекомът ще проведе най-мащабната програма за летен стаж в страната под надслов Дестинация VIVACOM, като даде възможност на студенти от пет града – София, Варна, Плевен, Русе и Хасково – да станат част от екипа на компанията. В резултат на миналогодишната кампания 30% от младежите, които взеха участие, бяха назначени на постоянна работа в телекома.

Основните предимства, с които стажът във VIVACOM се отличава, са конкурентното възнаграждение по време на целия престой, работа с опитен ментор по индивидуален проект, резултатът от който всеки студент може да постави в автобиографията си, осигуряването на препоръки и сертификати, които да послужат пред бъдещи работодатели, както и напълно безплатни обучения в специализирани модули, които дават основни бизнес умения на бъдещите професионалисти в корпоративна среда. За тях традиционно се организира и тиймбилдинг, който позволява на практика да приложат своите ключови качества и да докажат желанието си за победа.

Кандидатстването за летен стаж във VIVACOM става през сайта и през Facebook-страницата на компанията, като крайният срок за подаване на документи е 30 април. Условията към бъдещите стажанти е да учат във висше учебно заведение и да са завършили поне втори курс. През 2013 г. VIVACOM ще приема стажанти в 12 основни дирекции в компанията – Информационни технологии, Продажби, Маркетинг, Експлоатация и архитектура на мрежата, Финанси, Човешки ресурси, Връзки с обществеността, Право и регулация, Снабдяване, Сигурност, Продукти и услуги и Процеси и проекти. 

  • Печат
  • Изпращане
  • Споделяне
  • Twitter
  • Споделяне във Facebook Facebook
  • LinkedIn

Реклама

Подбрани позиции

© 2003-2015 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване ново. Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2015 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
mobile Към мобилната версия на сайта

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалГрадът.bgОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: SofiaEcho.com