Регистрация

За Кариери

Кариери e информационен център за работа, обучение и HR.

Сайтът предлага ежедневно актуални обяви за работа, новини, специализирани текстове за мениджмънт и развитие на човешкия капитал, съвети за управление на кариерата. Кариери има собствен блог, в който автори са специалисти Човешки ресурси. Форумът на сайта е едно от популярен сред търсещите работа, там те могат да обменят опит и информация за различни работодатели.

Кариери е проект на медийната компания "Икономедиа" АД, която издава вестниците "Капитал" и "Дневник" и професионални вестници и списания.

Идеи, препоръки и коментари за информационния център може да споделите на karieri@karieri.bg

Авторски права на текстовете, изображенията и цялостната визия на Кариери принадлежат на Икономедиа АД © 2005 - 2009. Всички права запазени.

Репродукцията на цели или части от текста или изображенията на сайта става с изрично писмено разрешение на Икономедиа АД.

Включването на връзки към материали в Кариери e свободно.
© 2003-2015 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване ново. Политика за бисквитките ново . Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2015 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
mobile Към мобилната версия на сайта

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалГрадът.bgОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: SofiaEcho.com