С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Търси се най-добрият млад готвач

Покажете, че готварството е изкуство и че вие го владеете. До 10 март кандидатствайте в конкурса "Млад готвач" на "Бакхус", "Кариери" и кулинарната академия HRC Culinary Academy
Share Tweet Share
Снимка

 

Ако готварството е вашето призвание и вече се занимавате с това професионално. Ако имате поне една година опит в кухнята на ресторант и все още сте на възраст до 28 г. Ако искате да покажете какви вкусни, но и красиви ястия можете да приготвите и да получите признание за уменията и таланта си. Тогава запретвайте ръкави и кандидатствайте в новото издание на националния конкурс "Млад готвач". Покажете, че готварството е изкуство и вие го владеете.

Конкурсът за най-добър "Млад готвач" е част от инициативата "Ресторант на годината БАКХУС 2016, Aqua Panna&San Pellegrino". Той се организира от "Бакхус" - списание за храната, виното и хубавия начин на живот, в партньорство с медиата за работа и кариерно развитие "Кариери" и кулинарната академия HRC Culinary Academy.

Как да участвате?
За да се включите в конкурса "Млад готвач" е нужно да:
1) приготвите едно основно ястие по собствена рецепта
2) снимате няколко фази на приготвянето му и крайния резултат (може и с видео)
3) изпратите снимките и описанието на рецептата (използвани продукти и начин на приготвяне) на talents@hrcacademy.com.
В мейла прикачете ваша кратка професионална биография, портретна снимка и информация в за ресторанта, в който работите в момента.

Крайният срок за кандидатстване е 10 март 2017 г.

Оценка и награди
Събраните кандидатури ще бъдат оценявани от жури, в което влизат инструктори на HRC Culinary Academy. Оценителите ще бъдат общо четирима и ще имат равно право на глас.

След първоначалната оценка журито посещава ресторантите, в които работят кандидатите, за да се запознае с младите готвачи и менторите им и да научи повече за работата им в ресторанта.

Финалистите в конкурса ще бъдат обявени до 25 март. Те ще получат покана за церемонията по връчване на наградите "Ресторант на годината БАКХУС 2016, Aqua Panna & San Pellegrino". Големият победител в конкурса – най-добрият млад готвач на годината – ще бъде представен на сцената на събитието. Той ще получи награда от HRC Academy и от Aqua Panna&San Pellegrino. Финалистите ще бъдат представени на страниците на списание "Бакхус" и на сайта karieri.bg.

Екипът на "Кариери" пожелава успех на всички кандидати!

За въпроси и допълнителна информация във връзка с конкурса пишете до екипа на "Бакхус" през фейсбук страницата на медиата.


Share Tweet Share
още от тази рубрика:

Реклама

Реклама

© 2003-2019 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване. Политика за бисквитките. Декларация за поверителност.
Общи условия за публикуване на обява ново.
Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2019 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
mobile Към мобилната версия на сайта

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly