С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Стажове, стипендии, конкурси (13 - 19 юли)

Селекция с актуални кариерни инициативи и събития през седмицата
Share Tweet Share
Снимка

 

Стажове

Телекомуникационната компания А1 обявява свободни позиции в своята стажантска програма в две направления:
"Администрация и обслужване на клиенти": Основните дейности, които ще извършвате, са свързани с получаване и обработка на документация, писмена кореспонденция, окомплектоване и изпращане на постъпилите документи към съответните структурни звена в компанията. Ще се разчита да участвате в цялостния работен процес, допринасяйки за това крайният клиент да бъде доволен. Нужно е да притежавате желание и воля да опознаете бизнеса, креативност, инициативност, отговорност към поставените цели и успешно завършен трети курс в съответната област, добро владеене на английски език. Стажантската програма е целогодишна, стажът е заплатен, а продължителността му може да бъде от 1 до 6 месеца. Кандидатствате, като попълните електронния формуляр и не забравяйте да прикачите мотивационното си писмо. Ако имате въпроси, свързани с обявата, свържете се с Юлияна Каракушева на имейл yuliyana.mladenova@a1.bg. Крайният срок за кандидатствате е 23 юли. Пълна информация вижте тук.

"Информационни технологии и дигитална трансформация": Основните дейности, в които ще се включите, са анализ и обработка на данни, свързани с работата на бизнес системите в компанията, тяхната интеграция и доразвиване. Ще участвате в изготвянето на доклади относно активностите в разработките, обработването на заявки в специализирани системи. Ще се разчита да участвате в цялостния работен процес, допринасяйки за това крайният клиент да бъде доволен. Нужно е кандидатите да имат основни познания в областта на мрежи и технологии за пренос на мобилни гласови и дата услуги. А1 предлага заплащане и социални придобивки, развитие и професионални съвети. Кандидатства се през сайта на А1, крайният срок е 30 юли. Пълна информация вижте тук.

БНБ открива стажантската си програма за 2020 г. С оглед епидемиологичната обстановка кандидатстването за участие в програмата се извършва само чрез електронен формуляр. Провеждането на стажовете ще се осъществява при стриктно спазване на установените мерки за защита срещу разпространението на коронавирус, свързани с достъпа до сградите на БНБ, спазването на изискващата се физическа дистанция, правилата за лична хигиена, дезинфекция, и др. Българската народна банка предлага възможност за студентски неплатен стаж през летните месеци - от юни до септември. Като престижна институция с безупречна репутация БНБ е привлекателна за студенти от широк кръг специалности в университети с различен профил - икономически, математически, хуманитарен, технически. С участието си в стажантска програма, имате възможност да се запознаете с дейностите и функциите на централната банка на България; да станете част от екипа на утвърдени специалисти; да поемете предизвикателството да участвате в дейностите на централна банка - член на ЕСЦБ; да се учите и да се развивате "на място", придобивайки важен практически опит, като провеждате научни изследвания по изучавани дисциплини и подготвяте курсови проекти; да се консултирате с експертите на БНБ по интересуващи ви теоретични и практически въпроси; да ползвате богатия библиотечен фонд на банката. Нужно е кандидатите да са докторанти или студенти в последен курс на степен "бакалавър", или да се обучават за степен "магистър" в акредитирани висши училища и в подходящи за дейностите на БНБ специалности, да имат среден успех от обучението най-малко много добър (4.50), да имат отлична компютърна грамотност и да владеят английски език. Кандидатстването за стаж се извършва чрез попълване на електронен формуляр. Стажовете продължават до един месец в зависимост от желанието на кандидата и потребностите на БНБ. Наши служители ще ви посрещнат в уговорения ден и час и след като преминете през установените административни процедури, ще бъдете представени на служителите в отделите, в които ще стажувате. Пълна информация може да намерите тук.

Конкурси

TELUS International Europe организира конкурс "Summer Adventure 2020". Конкурсът е насочен към ентусиазирани млади хора между 17 и 30 години, чиито интереси са свързани с изучаване на чужди езици. Нужно е творбата да бъде на френски/немски/италиански/испански, да се разказва историята във вид на видео, есе, колаж, презентация, звукозапис. Максималният обем е до 2 печатни страници (1000 думи, формат А4), видеото трябва да е с максимална продължителност 5 минути, при звукозапис - максимум 5 минути. Всяка конкурсна работа трябва да бъде придружена със следната информация: (Три имена, възраст, адрес, email, телефон, актуална снимка). Всеки автор може да участва само с един материал. За да участвате в конкурса, изпратете творбата си на tib_contest@telusinternational.com, крайният срок е 21 август. За най-добрите има предвиден награден фонд. Пълна информация за конкурса може да видите тук.

Обучения

Телерик Академия започва първата в България цялостна програма за продуктови мениджъри в ИТ сектора. Началото на програмата Telerik Academy Upskill Product Management е 8 септември, като в рамките на три месеца участниците ще усвоят в дълбочина процесите по създаване и управление на успешен продукт. Техни лектори и ментори ще бъдат водещи практици, които са в основата на глобално успешни софтуерни продукти и компании. Програмата е подходяща за професионалисти от различни сфери като мениджмънт на проекти, бизнес анализ, маркетинг и софтуерно инженерство, които искат да сменят професията си, както и към ИТ предприемачи и продуктови мениджъри в началото на своята кариера. Обучението е насочено и към софтуерни компании, които целят да утвърдят тези компетенции в екипите си, като инвестират в развитието и преквалификацията на своите служители. В рамките на програмата участниците ще усвоят всички ключови умения в областта на продуктовия мениджмънт. Те ще могат да изготвят план и управляват целия процес по създаването на нов или развитието на съществуващ продукт, да анализират пазара и конкуренцията, сегментират и разбират нуждите на потребителите. Кандидатите трябва да попълнят кандидатура и приложат кратка автобиография, както и да преминат онлайн тест по основи на продуктовия мениджмънт. Приемът вече е отворен през сайта на Телерик Академия и ще продължи до 9 август. Повече информация може да намерите тук.

Събития

На 14 юли от 10 часа ще се проведе семинарът "Новата програма Еразъм - очаквания". По време на събитието в Национален студентски дом ще се обсъждат и дискутират политиката на ЕС в областта на образованието и обучението, параметрите на новата програма и рамка и ролята на програмата за насърчаване на активното европейско гражданство. Вижте тук предварителната програма на събитието. Събитието е с вход свободен, след предварителна регистрация. Пълна информация може да видите тук.

Гледайте безплатно семинар на тема "Как да изградите своята B2B стратегия за продажби в онлайн среда - инструменти и тактики", който ще се излъчи нa 14 юли 2020 г. (вторник) от 19:00 часа с лектори Иван Бондоков и Георги Стоянов. По време на семинара ще се разгледат основните и фундаментални принципи, които е нужно да се вземат предвид при създаването на стратегия за продажби. Ще се обърне внимание на следните теми: 5-те задължителни елемента на всяка стратегия за продажби, тактики и съвети при навлизане на нови пазари, съвременни методологии за продажби, които ефективните търговски екипи по целия свят използват, дигитални инструменти, без които съвременният търговец не може, автоматизация на продажбите, измерване на успех и анализ на данни в продажбите. Ще бъдат разгледани графики по индустрии за възвръщаемостта на инвестициите при реализиране на стратегия за продажби, както и няколко конкретни примера. Семинарът може да гледате онлайн от тук.

ABC Design & Communication организира безплатен уебинар по имейл маркетинг. Обучението ще се проведе на 16 юли от 14:00 до 15:00 часа. Уебинарът е подходящ за специалисти в сферата на маркетинга, рекламата, мениджмънта и комуникациите. Имейл маркетингът е един от основните атрибути в дигиталната комуникация на един бранд. Лектор ще бъде Жюстин Томс, мениджър бизнес развитие в ABC Design & Communication. Обучението е безплатно, но регистрацията е задължителна. След попълване на формата за регистрация, ще получите имейл с потвърждение и линк за участие. Линк за достъп ще бъде изпратен до всички, които са се регистрирали. Регистрации се приемат до 15 юли включително. Повече за събитието вижте тук.

На 16-18 ноември 2020 г. отново ще се проведе "World Forum for Democracy 2020 - Youth Delegation". По време на събитието ще се обсъдят проблемите, свързани с околната среда, както и ще се генерират нови идеи за справянето с тях. Ще се обсъждат решения към ключови предизвикателство пред демокрациите по целия свят. Нужно е участниците да са на възраст между 18-30 години, да могат да общуват и работят на английски, да участват активно в инициативи за демокрация на гражданското общество, готови да дават идеи и да допринесат с всичко за подобряването на околната среда и демокрацията. За да кандидатствате, трябва да заснемете кратко видео и да попълните формата. Крайният срок е 28 юли. Пълна информация може да намерите на страницата на събитието.

Все още актуални възможности за развитие от рубриката от миналата седмица:
Повече информация за тях можете да намерите тук.

Trending Topics набират стажанти в сферата на иновативната журналистика. Ако искате да кандидатствате, изпратете вашия профил в LinkedIn, CV или представяне на видео в 1 минута, както и мотивационно писмо в 100 думи за вас, както и три области, върху които бихте искали да работите и изпратете на office@trendingtopics.bg. Цялата информация може да видите тук.

Фондация "Карол Знание" обявява третото издание на инициативата "Предприемачи в науката", което ще се проведе онлайн от 23 септември до 2 декември. Кандидатстването в програмата става по всяко време преди 31 август 2020 г. с формуляр за кандидатстване. Изпратете своята кандидатура на knowledge@karoll.bg. Още подробности за програмата и как да кандидатствате, вижте тук.

Организации за запазване на околната среда организират "Проект ЕКО" - конкурс за разрешаване на текущи екологични проблеми в България. Крайният срок за подаване на проектите е 30 юли. Пълна информация може да откриете на сайта на кампанията.

Детски фонд на ООН (УНИЦЕФ) и Стопански факултет на СУ "Св. Климент Охридски" организират лятно онлайн училище "Бизнесът като партньор за правата на детето". Обучението ще се проведе между 26 и 28 август 2020 г. Кандидатства се чрез попълването на онлайн форма, а крайният срок е 15 август. Пълна и изчерпателна информация вижте тук.

SoftUni Digital организира на 15 юли от 19:00 часа уебинара "Силата на невромаркетинга". Повече информация вижте тук.

Share Tweet Share
още от тази рубрика:

Реклама

Реклама

© 2003-2020 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване. Политика за бисквитките. Декларация за поверителност.
Общи условия за публикуване на обява ново.
Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Сайтът използва графични елементи от famfamfam + DryIcons. Някои снимки © 2020 Associated Press и Reuters. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
mobile Към мобилната версия на сайта

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly